Σελίδες

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Η "παρθενογένεση" της Charlotes-Ville

Tουλάχιστον τρεις νεκροί και 35 είναι οι τραυματίες από τις συμπλοκές που ξέσπασαν χθες στο Charlotes-Ville της Βιρτζίνια μεταξύ μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων και μελών της αμερικανικής ακροδεξιάς και νεοναζιστών, από την πτώση ενός οχήματος στους αντιρατσιστές που διαδήλωναν. 
Τα παραπάνω δε συμβαίνουν ούτε στη Β. Κορέα ούτε και στη Βενεζουέλα, αλλά στον Αμερικανικό Νότο, που δείχνει επηρεασμένος από τη φάση της αναδίπλωσης όπου ολόκληρος ο Αμερικανικός Ιμπεριαλισμός διανύει την Β΄Φάση ενός ακήρυχτου εμφυλίου που δεν έληξε στην πραγματικότητα ποτέ ακόμα και στο εσωτερικό του, ακόμα και από μερίδες των εκεί μονοπωλίων που το ένα επιτίθεται στο άλλο με όρους κατασυκοφάντησης... 
Αν θέλετε τη γνώμη μας, ούτε στην Λ.Δ της Κορέας, ούτε στην Βενεζουέλα θα έχουμε καμία επέμβαση γιατί στο εσωτερικό του μητροπολιτικού ιμπεριαλισμού εκφράζονται δυο τάσεις οι ψηφοφόροι του Βορρά και του Νότου, και τα μονοπώλια του Βορά και του Νότου. Οι μεν πρώτοι (ψηφοφόροι του Βορρά) στήριξαν μονοπώλια του Νότου(όπως η Monsando), χωρίς να καταλάβουν τίποτα, τα δε δεύτερα μονοπώλια του Βορρά έκαναν το ίδιο ακριβώς με τους ψηφοφόρους του Νότου(κατά βάση βαθιά συντηρητικοί) που και αυτοί χαμπάρι. 
Το Βιομηχανικό κεφάλαιο του Βορρά, η Sillicon Valey και οι πετρελαιάδες του Τέξας βρήκαν τον καλύτερο εκπρόσωπο τους το νυν πρόεδρο με την ανοχή του νότου για πολλά χρόνια. Να σημειώσουμε εδώ πέρα ότι μέρος του πληθυσμού ολόκληρου του νότου καθοδηγείται και από κάτι ρατσιστικές οργανώσεις τύπου WASP και φυσικά απογόνους των SS που μετά το Β' ΠΠ φρόντισαν να μη μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια μπαίνοντας σε όλο το φάσμα του εποικοδομήματος δηλαδή του κρατικού μηχανισμού με τη φροντίδα του τελευταίου δείχνοντας σε αυτόν το "απόλυτο κακό" το σοσιαλισμό... 
Η αδυναμία κατανόησης των "αντιφασιστικών" (και όχι μόνο αυτών) οργανώσεων μέσα στις ΗΠΑ της σημερινής φάσης αναδίπλωσης της, τις οδηγεί όλες μαζί να λειτουργούν με όρους του 1990, 2000 ακόμα και του 2010-2015(ενώ αντικειμενικά όλες οι παραπάνω συνθήκες έχουν ξεπεραστεί) και που δεν επαρκούν τα όσα κάνουν. 
Αυτό αντικειμενικά μάλλον θα τις αποτελειώσει, κύρια μέσα στην ίδια την κοινωνική έκφραση που δε θα τη βρίσκουν πουθενά (ακόμα και μέσα στους εργάτες μιας και δεν ξεκινάει η πολιτική οργάνωση απ΄αυτούς και δε μιλάμε για πρωτοπορίες αυτές δεν υπάρχουν πουθενά), εφόσον λειτουργούν κάτι σαν εξυπηρετητές των μειονοτήτων και όταν λειτουργείς ως κοινωνικός server, δε σε υπολογίζει κανείς, ούτε αυτοί που υπηρετείς. 
Ειδικά στο νότο, "αναγκαστικά" δρουν όλες μαζί λες και δεν έχουν ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές μεταξύ τους, όπου είναι το πρώτο και κύριο λάθος και ζητούμενο, με αποτέλεσμα να θρηνούμε ανθρώπινες ζωές όπως χτες. 
Καλό θα ήταν να δουν γιατί εδώ στην Ελλάδα (αλλά σιγά που θα το ψάξουν κι όλας, γιατί χρόνια τώρα δεν πάμε όλοι μαζί) μπας και βγει κάποιο συμπέρασμα. Κάνοντας όλοι μαζί αντί-συγκεντρώσεις χωρίς σαφές ιδεολογικό- πολιτικό περιεχόμενο ενάντια στα καθάρματα που οπλοφορούν και κάνουν εμπόριο λευκής σαρκός και ναρκωτικών θα πάνε καλιά μου. Πολιτική δράση χωρίς να πρώτα να έχουν ξεκαθαρίσει ορισμένα ιδεολογικά και πολιτικά ζητήματα δεν μπορούν να καθορίσουν, με αποτέλεσμα να κάνουν τους άλλους μαγκίτες. Μόνιμα καθισμένοι στο χτες και με όρους του χτες, δεν πρόκειται να πάνε πουθενά και στο τέλος θα είναι να έχουν πρώτα απ' όλα δικά τους θύματα και μετά να έχουν όλη την κοινωνία απέναντι τους!!!

Βουρλάκης Νίκος

Βουρλάκης Νίκος
Μάντρα Οικοδομικών Υλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή
Για την Κρήτη αποκλειστικά από το istoschSHOP

Διαφημιστική Προβολή

   the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών